Υπηρεσίες

Εκπαίδευσή
Εκπαίδευσή

Η MENTORS προσφέρει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο σε ομαδικό επίπεδο για ολόκληρα τμήματα όσο και σε ατομικό όπως on-the-job training και coaching σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής και εκπαίδευση butler. 

Το εύρος των προγραμμάτων εκπαίδευσης της MENTORS περιλαμβάνει από σεμινάρια αναφορικά με τους γενικούς κανόνες ευπρέπειας και τα πρότυπα υπηρεσιών έως και συγκεκριμένα σεμινάρια για όλα τα τμήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου, πάντα με γνώμονα την κουλτούρα, την κληρονομιά και τους στόχους της επιχείρησης σας.

  • Εκπαίδευση Ξενοδοχειακών Ειδικοτήτων
  • Εκπαίδευση Επισιτιστικών Ειδικοτήτων (F&B)
  • Εκπαίδευση Cost Control and ISO:22000 - ISO:9001
Περισσότερα
Your Vision is Our Destination

Εκπαίδευση Ξενοδοχειακών Ειδικοτήτων: Στόχος μας μέσα από τα  εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι να επιτύχετε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης για όλα τα ξενοδοχειακά τμήματα, πάντα ευθυγραμμισμένα με την κουλτούρα, την κληρονομιά και τους στόχους της επιχείρησης σας. Επιπλέον, υποστηρίζουμε την ανάπτυξη περιγραφών ρόλων και ευκαιριών χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων.

Εκπαίδευση Επισιτιστικών Ειδικοτήτων: Τα εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης F&B της MENTORS συνδυάζουν τη βασική κατανόηση της Λειτουργίας Υπηρεσιών Τροφίμων και Ποτών με το know-how του Gold Service της παγκόσμιας βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών προκειμένου να προωθήσουμε την παραγωγικότητα και την ασφάλεια σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Τα εκπαιδευτικά  μας  προγράμματα Επισιτιστικών Ειδικοτήτων στοχεύουν στην βελτίωση του οργανισμού σας σε διάφορους τομείς, όπως - Συμπεριφορά Προσωπικού Εστιατορίων και Μπαρ - Τεχνικές Προτεινόμενης Πώλησης - Εκπαίδευση Προετοιμασίας Εστιατορίων και Μπαρ - Εκπαίδευση συστημάτων παραγγελιοληψίας - Εκπαίδευση σε όλους τους τύπους σερβιρίσματος - Εκπαίδευση σέρβις δεξιώσεων - Εκπαίδευση σέρβις δωματίων - Εκπαίδευση σέρβις μπαρ.

Εκπαίδευση Cost Control και ISO: 22000 - ISO9001: Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει να διασφαλίσει ότι κάθε χαρακτηριστικό του κύκλου αγοράς και της διαδικασίας κοστολόγησης έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την κερδοφορία της επιχείρησης σας. - Βελτίωση του ελέγχου αγορών και αποθεμάτων - Σχεδιασμός μενού - Διαχείριση κόστους και μικτού κέρδους - Έλεγχος αποδοτικότητας των μικτών πωλήσεων και του σχεδιασμού μενού - KPIs για τον έλεγχο τροφίμων και ποτών - Ανάλυση νεκρού σημείου για τα F&B τμήματα - Σχέδια δράσης για αύξηση κερδών.

< Επιστροφή